miércoles, 20 de diciembre de 2017

Visita del Pare Noel

Avui ha sigut un dia especial a la nostra llar!!

El Pare Noel, ens va avisar que vindria un dia d'aquests a fer una visita als nostres nens i nenes, però no sabia ben bé quan podria venir, ja que tenia moltaaaaa feina!!!

Doncs bé, avui després de la migdiada, hem berenat com cada dia, i de cop... hem sentit un soroll!! Un soroll seguit d'una campaneta!! Les nostres professores ens han avisat que podria ser la visita que tant esperàvem, així que ens hem posat tots a punt per veure si era o no era ell.


























després d'una petita espera (bastant llarga se'ns ha fet a tots!!) El Pare Noel apareixia per la porta!! Alguns ens hem espantat una mica, d'altres l'hem saludat molt contents... Les nostres professores s'apropaven a ell i li donaven la mà!

Després d'aquesta visita, ha hagut de marxar!! Quina visita més rapida!!!

Els pares i mares han vingut a buscar-nos i ens hem trobat tots al patí de l'escola per cantar tots junts unes nadales. Un cop estàvem tots preparats, hem tornat a sentir aquella campaneta que hem escoltat abans!! I allà estava ell!! El Pare Noel, tornava a venir!! Ens ha dit que no es podia perdre aquells moments tots junts, fent de l'escola una gran família!

I ja que estava allà, ha dit que volia agafar totes les cartes que els nens i nenes havien escrit per ell, per poder complir tots els desitjos dels més petits (i dels més grans!).









Gràcies famílies per deixar-nos passar dies tan bonics com aquests al vostre costat!! 
Ha sigut un plaer veure les carones de grans i petits!!

Bon Nadal a tothom! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario